04.08.2009 20:49

životopisi plus novinky

Ashley Tisdale

Ashley Tisdale

Celé jméno: Ashley Michelle Tisdale

Datum narození: 2. 7. 1985

Místo narození: Monmouth County, New Jersey, USA

Žánry: Pop

Oficiální stránky: www.ashleytisdale.com

Ashley Michelle Tisdale, známá zkráceně jako Ashley Tisdale, je americká herečka a zpěvačka.
Narodila se 2. Července 1985 v Monmouth County v New Jersey Lise a Mikovi Tisdaleovým. Její starší sestra Jennifer Tisdale je rovněž herečka. Ashley objevil Bill Perlman v nákupním centru South Shores Mall, když jí byly tři roky. Bill je v současné době její manažer. V osmi letech ztvárnila hlavní roli v Broadwayském muzikálu Les Misérables a poždeji vystupovala v muzikálech Annie, Gypsy: A Musical Fable a The Sound of Music.

Na konci devadesátých let si Ashley Tisdale zahrála v televizních seriálech Strong Medicine, George Lopez, Charmed, Smart Guy, 7th Heaven, Beverly Hills 90210, Grounded for Life a Boston Public. V roce 2001 jí byla přidělena menší role ve filmu Donnie Darko a objevila se také v pořadu The Amanda Show.

Její role ve filmu High School Musical vyžadovala zazpívání několika písniček. Ashley Tisdale tedy nazpívala písničky „What I’ve Been Looking For“, „Bop to the Top“ a „We’re All in This Together“. Všechny tři písně se objevily na soundtracku k tomuto filmu a dokonce se dostaly i do hitparády Billboard Hot 100. Později nahrála cover verzi písničky Kiss the Girl, která poprvé zazněla na rádiu Disney 4. Září 2006. Poté podepsala smlouvu s nahrávací společností Warner Bros Records a odstartovala tak svoji hudební kariéru. Před vydáním svého debutního alba Ashley Tisdale nazpívala cover verzi hitu Last Christmas od popové skupiny Wham!.

Její první sólové album nazvané Headstrong bylo vydáno 6. Února 2007. Album debutovalo jako číslo 5 v žebříčku alb Billboard 200. Ashley Tisdale si sama napsala několik písniček z tohoto alba - Not Like That, SuddenlyOver It a It’s Life. Z alba Headstrong vzešlo celkem 7 singlů - Kiss the Girl, Last Christmas, Be Good to Me, He Said She Said, Not Like That, Suddenly a So Much for You. V roce 2007 vydala Ashley Tisdale své první hudební DVD

 

Miley Cyrus

 

Jej pôvodné meno je Destiny Hope Cyrus, no keď bola malá, tak sa veľmi pekne usmievala a jej otec (Billy Ray Cyrus) jej preto hovoril Smiley (úsmev). V januári 2008 sa nechala pokrstiť na Miley. Narodila sa 23.11.1992 (16 rokov) v mestečku Franklin v Tennessee. Meria 165 cm, váži 47 kg a má hnedé vlasy

a modré oči. Jej ,,závislosťou,, je kečup! Niekedy ho dokonca pije rovno z flašky. Jej najobľúbenejším jedlom je čína a pizza.

Jej najobľúbenejšia speváčka je Hilary Duff a Kelly Clarkson, a naj speváci sú podľa nej Justin Timberlake a Chris Brown. Z Hollywoodu je veľká kamoška s Ashley Tisdale, Vanessou Hudgens a Zacom Efronom, no jej najväčšou kamoškou je Mandy Jiroux, s ktorou sa v súkromí natáčajú napr. pri maľovaní, tancovaní atď. Ich šou sa volá ,,Miley & Mandy Show,, a má veľký úspech na YouTube.com, a túto šou nájdete aj na tomto webe

.

Otec je pre ňu najdôležitejším človekom na svete. Jeho

rady su pre Miley také dôležité, že chcela aby ,,hral,, jej otca v seriáli Hannah Montana, ktorý sama vymyslela, keď mala 14 rokov, a ktorý odštartoval jej kariéru. Seriál je taký úspešný, že už sa vysiela v 114 krajinách na svete! Dokonca sa seriál vysiela v štátoch ako sú napr. Zimbabwe, Island alebo dokonca Ázerbajdžán.

Miley však s úspechmi ani zďaleka nekončí! Od 22. júla 2008 je na trhu jej debutový album Breakout s pesničkami ako napr. ,,See you again,, alebo jej štartujúci singel ,,7 things,,

 

 

 

 

 

 

VANESSA HUDGENS



Celým menom Vanessa Anne Hudgens sa narodila 14. 12. 1988 v meste Salinas v Californii. Priatelia ju volajú Van, V, Vanney, Nessa alebo Baby V. Narodila sa v znamení strelca. Je čínsko - filipínskej (po matke) a írsko - americko - indiánskej národnosti (po otcovi). Meria iba 1,64 m. Páči sa jej červená farba, jej najobľúbenejší hudobný žáner je rock a medzi obľúbené jedlá patrí sushi a čokoláda. Z ročných období má najradšej leto. Je dobrá priateľka s Ashley Tisdale a Miley Cyrus (Hannah Montana). Rada nakupuje a pozerá horory. Je herečkou a speváčkou, no popritom stíha aj tancovať. Páči sa jej módny vkus Victorii Beckham.

Jej najneobľúbenejší predmet bol dejepis. Do školy chodila iba po 7.ročník, odvtedy sa vzdelávala doma.

Páči sa jej pesnička od Fergie Glamorous. Má rada Christinu Aguileru a Celine Dion.

Je alergická na korenie a nemôže šepkať.

Ročne zarobí priemerne 2 milióny dolárov a je na 7. priečke rebríčka najlepšie zarábajúcich hviezd. Je hrdá na svojich rodičov, pretože, ako sama vraví, ju "dobre vychovali".

Vanessina mama sa volá Gina Hudgens a otec Greg Hudgens. Okrem Vanessy majú ešte jednu dcéru, Stellu Teodoru, ktorá sa narodila 15. 11. 1995.

Vanessina sestra je tiež herečka a robí modelku od svojich 4 rokov.

Van nerada hovorí o svojom súkromí a nechce vyrábať škandály ako Paris Hilton alebo Lindsay Lohan.

Účinkovala v divadelných hrách - Evita, Carousel, The Wizard of Oz, The King & I, The Music Man, Cinderella, Damn Yankees, Among others.

Najväčší úspech zožala až vo Disneyho filme High schol musical, v roku 2006. Na konkurze zaspievala pieseň Angels od Jessicy Simpson (počúvajte TU). Konkurz vyhrala a na natáčaní filmu sa spoznala s jej terajším priateľom Zacom Efronom.

Vanessa pred ľuďmi vystupovala už ako 8-ročná. Začínala reklamami. V roku 2003 dostala úlohu Noel vo filme Thirteen (Trinásť). V lete roku 2004 si zahrala Tintin vo filme Thunderbirds. Vystupovala v rôznych show a seriáloch, napr. Quintuplets, Drake & Josh alebo The Suite Life of Zack and Cody.

Potom dostala ponuku na nahranie vlastného CD, čo Vanessa okamžite prijala. Album vyšiel v septembri roku 2006 a má názov V. Nahrala ho v Hollywood records. Album obsahuje pop, rock a R&B. (Môžete si ho TU kúpiť). Pilotné singly k tomuto albumu sú Come back to me a Say OK. Pesničky Let Go a Let´s Dance boli použité do reklamy pre ABC a pieseň Let´s dance sa objavila v show Dancing with the stars.

17. augusta bola premiéra HSM2, ktorú si pozrelo 17 miliónov ľudí.

Stále nie je isté, či bude Vanessa hrať aj v HSM3 kvôli nahým fotkám, ktoré sa začiatkom septembra 2007 dostali na internet. Ako už odznelo na veľa stránkach, Vanessa ľutuje, že ich vôbec urobila.

Nezostáva nám nič iné iba dúfať.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—————

Späť


                                                                                                                        Vitaj na  našj stránke :

Ahoj  zaregistruj sa  v  našich  Fans Cluboch Ashley Tisdale alebo Miley   Cyrus  len  nám  napíš  na  email nikolkamisikova@centrum.sk  Neboj sa   Fans  Cluby  ľahko  najdeš  jeden je  hned pod  tímto  článkom vidíš  ?  a druhý je pod  tím  Tak  sa  zaregistruj  Ahoj